Förhoppningsvis har man gripit rätt man

Det är bara att hoppas att den man som gripits och anhållits i Malmö faktiskt är rätt man. Men om det är fel man så får det allvarliga konsekvenser för hans liv (ja det får det ju också om han visar sig vara skyldig, men på ett annat sätt) och dessutom kommer skotten mot invandrare i Malmö att fortsätta.

Har han gripits felaktigt så kommer det eventuellt inte att övertyga mobben som finns. Mannen är ju en avvikare, beskrivs som ensam och udda, som en enstöring utan vänner. Dessutom med vapenlicens. Han är en skolboksbekrivning av en seriebrottsling och det kan ju vara av den anledningen och inte nån annan som han gripits och anhållit. Men om gripandet är fel och han släpps kommer människor kanske att trakassera och mobba honom om inte saker görs för att skaffa nytt boende, hemlig adress och så vidare.

Är det fel man som har gripits kan dessutom Malmös invandrare ännu inte andas ut. I så fall kommer skotten att fortsätta falla och den skjutgalne rasisten fortfarande ströva runt på Malmös gator. Det är inte bra.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements