Automatvapen funna vid razzia mot Hells Angels

Del 7 av 10 i serien Kriminella mc-gäng

Vid den razzia som genomfördes mot Hells Angels (HA) i Eskilstuna häromdagen hittade polisen tydligen automatvapen, andra vapen och ammunition. Dessutom mindre mängder hasch eller marijuana. Något som uppenbart stärker bilden av HA som en kriminell sammanslutning. En sak som dock brukar förnekas av medlemmarna i organisationen och det ska nog klargöras att det säkerligen också förekommer enskilda medlemmar som inte är kriminella.

Läs också:
Hells Angels – största internationella mc-gänget
Hells Angels – störst och stabilast av 1%-gängen i Sverige
Bikerkulturen och Göteborg – Hells Angels

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Series Navigation<< Kommunalråd hotat av mc-gäng?Hells Angels förlorade skattetvist >>
Advertisements