Fler misstänkta i muthärvan i Göteborg

Muthärvan med privata byggbolag, kommunala förvaltningar och bostadsbolag i Göteborg fortsätter växa. Och det kommer den säkerligen att göra under lång tid framöver. Om det nånsin finns ett stopp.

För jag misstänker att den typ av uppgörelser mellan kommunala tjänstemän och privata utförare som det här handlar om är mycket vanliga i Göteborg. En blandning av privatisering, vinstmaximering, lönsamhetstänkande, privat girighet och göteborgsanda bäddar liksom för det.

Det hela hör däremot inte ihop med nåt visst parti eller nån viss politisk inriktning. Utan alla gamla politiska inriktningar är säkert insyltade på något sätt. Nya partier som MP och SD står dock säkert utanför liksom småpartier utan makt och vänsterpartiet.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements