Byggmästare Stefan Allbäck misstänkt för grovt mutbrott

Stefan Allbäck som var en av de första personer som namngavs när muthärvorna i Göteborg började rullas upp har nu förhörts. Efter förhöret delgavs han misstanke om flera allvarliga brott, däribland flera fall av grov bestickning och grovt bedrägeri. Mer specifikt går anklagelserna ut på att Allbäcks firma skickat saltade räkningar och rena luftfakturor för arbeten som inte utförts. Fakturorna godkändes sen av tjänstemän som var vänner med Allbäck och som bott i hans sommarhus på Rivieran. Som tack har tjänstemännen troligen fått omfattande byggarbeten utförda på sina privatbostäder.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Byggmästare Stefan Allbäck misstänkt för grovt mutbrott”

Kommentarer inaktiverade.