Farligt, oförargligt och kul

Det är klart att många ungdomar kan tycka det är spännande och kul att åka bak på en spårvagn. Utanpå alltså. Farligt är det också. Det vet de som åker utanpå spårvagnarna om. Det är ju en av anledningarna till att de gör det. Det skulle inte vara lika kul och spännande, inte lika utmanande om det inte var farligt. Och det skulle inte vara lika många som gjorde det. Förstås kan det innebära en psykisk påfrestning för spårvagnsförarna, speciellt om en ung kille förolyckas. I stort sett är det hela dock oförargligt, men kan självklart resultera i en tragedi.

Alltså; farligt, spännande, obehagligt och kul. Såna här flugor kommer och går. Just nu är detta populärt. Nästa år är det nåt annat.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements