Asir-anknutna gangsters tog grovt fel

Ett par unga män, 20 och 26-år gamla som bröt sig in hos en 31-åring på Hisingen verkar ha tagit grovt fel. De båda samt ytterligare ett antal kompisar till dem som deltog i överfallet hade enligt uppgifter fått information om att offret förvarade 200 000 kronor i hemmet samt att han tillhörde en gruppering med anknytning till Bandidos MC.

Offret förnekar bestämt att han skulle ha något med Bandidos att göra och det fanns inga 200 000 i hans hem. I alla fall inga 200 000 som rånarna kunde hitta. En gäng rånare som själva uppgav att de kom från en organisation med ett namn som började på A (enligt uppgifter sannolikt Asir). Eftersom de inte fann några pengar tog de allt annat av värde i 31-åringens hem.

Om alla uppgifter som uppdagats i fallet stämmer så har rånarna uppenbarligen grovt misstagit sig på 31-åringen, sannolikt har de agerat på helt felaktig information. Med ett sånt klantigt agerande undrar man också om de verkligen har anknytning till Asir. Och om de har det, hur amatörmässiga är egentligen de kriminella gängen. Det verkar i alla fall inte vara speciellt proffsigt utfört det hela. Såna gäng är möjligtvis farliga, men inte samhällsfarliga och ingen maffia.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements

4 Replies to “Asir-anknutna gangsters tog grovt fel”

  1. Jag tror inte han avslöjar om att han är med i Bandidos, du verkar inte kunna mycket om det kriminella. Han säger inget, leker oskyldig. Han kommer undan med sina förhör men sedan kommer hämnd. Vem som helst leker snäll framför polisen. Jag tror dom tog rätt person, men 200,000kr, vem fan har det hemma?.

    1. Diablo: Vad jag vet eller inte vet är ointressant. Om han var med i X-team eller nåt sånt skulle han kanske inte säga det. Så kanske det är. Men det förändrar ju ingenting.

  2. @Diablo: Så om han var med i Bandidos skulle han aldrig avslöja det? Han skulle alltså aldrig gå runt med en fjantig väst med ett stort märke på ryggen? Tatueringar är ju inte heller särskilt ovanligt…

  3. När det gäller sånt här så avslöjar det inte om de är med i gäng. Tror du dom sitter på förhör och säger, ”nej asså jag är med i Bandidos”. Tro fan att polisen kommer se dåligt på honom då, alla människor är lika värda BULLSHIT rakt av! Jag säger vad jag tror, jag tror något ligger bakom detta. Han 31 åringen är inte oskyldig vad jag tror, det är vad jag TROR! och ja han lär göra hämnd. Det är så idioterna rullar:)

Kommentarer inaktiverade.