Ny kommentarsfunktion

Jag har nu infört en ny kommentarsfunktion för att underlätta hanteringen av kommentarer på min blogg och andra bloggar jag sköter. Jag använder samma system som Svensk Dagbladet använder, Disqus. Man kan också kommentera genom att använda sin Twitter- eller Facebookidentitet.

Dessutom kan jag från min egen blogg då också se kommentarer jag gjort på andra ställen som också använder Disqus samt svar på de svar som jag fått där. Om jag efter en tids användande inte skulle var nöjd kan jag lätt gå tillbaka till det gamla utan några större problem.

Läs mer: Nikke Index, IDG, JoinSimon, Sulo, Brahneborg,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements
  • Bra att det löste sig!

    • Ja, men lite tar det att få över alla kommentarer. Min slutsats är att Disqus har en storleksbegränsning på hur mycket man kan föra över på en gång.