De häktade i Köpenhamn är skyldiga

Kanske inte just till att ha planerat ett terrorbrott, men till nåt är de skyldiga eftersom de hade skjutvapen. Om inte annat så är det väl vapenbrott antar jag. Däremot är det väl tveksamt om den häktade i Stockholm och den redan frisläppte i Danmark är skyldiga till något. Än så länge har ju varken PET eller Säpo lagt fram några bevis för att det funnits ett planerat terrorbrott, att just de gripna männen hade med något sådant att göra osv.

Det finns också en lång rad märkligheter och mystiska omständigheter i fallet och det skulle inte förvåna mig om det utvecklades som fallet med ”bombhotet” mot Nordstan i Göteborg. Den gången blev det ingenting och denna gång blir det väl i så fall en tummetott.

Intressant?
Bloggat: Röda Malmö,
Borgarmedia: SVD1, 2, 3, 4, 5, DN1, 2, 3, 4, 5, GP1, 2, 3,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Klart att det inte är ett vapenbrott att äga militäraskjutvapen privat är en konstitution stiftad rättighet för att försvara sig själv, familj, egendom och nation!

    Oj, måste lida av jetlag, är visst i Norden inte USA. Det är nog ett vapenbrott då.

  • Pingback: Terroriståtal mot svenskar | Svensson()