Abdulwahab hade ingen medhjälpare

Stockholmsbombaren Taimour Abdulwahab hade ingen medhjälpare och jag har haft rätt hela tiden när jag hävdat att media hittar på, fantiserar och skrämmer upp folk i onödan. Medias terrornoja har inte vetat av några gränser. Man har varit mer eller mindre hysteriska och islamofobiska.

Försöket till självmordsattentat i Stockholm utfördes alltså med all sannolikhet av en ensam och förvirrad man som hamnat helt fel i tillvaron. Dådet är alltså att jämföra med den svenska kvinna som ville självmordsbomba kommunhuset i Sveg. Lika allvarligt och lika tragiskt. Det har i varje fall mycket lite med internationell terrorism att göra och med med mannen själv att göra.

Det var alltså inte en medhjälpare till Abdulwahab som la ut filmen på Youtube, utan hans fru. En fru som klart tagit avstånd från dådet och inte alls tycks ha samma förvrängda syn på tillvaron som Taiomur Abdulwahab verkar ha haft den sista tiden i sitt liv.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements
 • Anonym

  Varför är du så tvärsäker på detta utan att ha någon egentlig vetskap? Det ena utesluter väl inte det andra? Eller?

 • Anonym

  Faktum är att SÄPO trott att man haft en medhjälpare. Inte media. Jag tror garanterat att han hade en medhjälpare.
  Dock har varken jag eller du källor eller bevis för våra påståenden.

 • Anonym

  ”En fru som klart tagit avstånd från dådet och inte alls tycks ha samma förvrängda syn på tillvaron som Taiomur Abdulwahab verkar ha haft den sista tiden i sitt liv.”!!?

  Var det därför hon nån dag efteråt lade ut ljudfilen och bilder som anknyter jihad på hans hemsida!?
  Vakna!!