Ren avrättning av de två döda i Bergsjön

Det mesta tyder på att de två döda männen i Bergsjön avrättats på rena maffiaviset. De kan ha skjutits med ljuddämpade vapen då ingen granne tycks ha hört något förra onsdagen då de troligen sköts. De ska ha skjutits med många skott, varav ett par rakt i huvudet. Inget verkar tyda på att de gjort motstånd, så det handlar om rena avrättningar.

Orsaken till att de mördats är ännu inte känd, men det kan handla om en knarkaffär som gått åt helvete eller att de på något sätt gjort något så att de kommit i konflikt med nåt ledande kriminellt gäng i Göteborg. En av dem har varit misstänkt för mord vid ett tidigare tillfälle så det kan också handla om hämnd. De mördade bodde inte i lägenheten där de hittades utan var skrivna i Hjällbo respektive Kortedala. Lägenhetsinnehavaren är en man som aldrig är dömt för något brott. En del uppgifter gör också gällande att brodern till en av männen ska ha dödats i Tidaholmsfängelset i slutet av 1990-talet.

Intressant?
Borgarmedia: GP,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements

2 Replies to “Ren avrättning av de två döda i Bergsjön”

Kommentarer inaktiverade.