Två män skjutna i Majorna

Två män i Majorna, närmare bestämt på Kennedygatan precis nedanför Sannaskolan, besköts på söndagskvällen. Bägge två tycks ha blivit träffade och skottskadade. Enligt vittnen i närheten kan det ha rört sig om automatvapen. Polisen är än så länge mycket förtegen om ärendet och det är inte känt om männen sköt på varandra eller om det var någon eller några andra som sköt på de två skottskadade.

Kennedygatan ligger precis bredvid de barnrikehus som finns på Majstångsgatan där min farmor bodde när jag var liten och där min far och hans syskon växte upp efter att de flyttat från Andra Långgatan. Och jag har släktingar som bor där även idag. Så det känns lite grann som om det inträffade hände i trakter där jag känner mig lite hemma. Dådet kommer lite närmare och känns mer obehagligt när det finns en sådan mer personlig koppling till området får man nog säga.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements