Lägenhet sprängd i Malmö

En bomb av något slag, eventuellt en handgranat, slängdes in genom ett fönster till en lägenhet i Malmö i natt. Där exploderade den och förstörde lägenheten. Det två personer, en man och en kvinna, som befann sig i bostaden klarade sig dock oskadda. Lägenhetsinnehavaren, som inte befann sig i lägenheten, ska enligt uppgifter vara en känd person i kriminella kretsar i Malmö.

I samband med skottlossningen i Majorna i Göteborg då en ledarfigur i gangstergänget Asir blev skadad figurerade en bli registrerad på en firma i Löddeköpinge i Skåne. Det är okänt om bilen hade en koppling till skottlossningen men om sådant finns undrar man ju över eventuella kopplingar till dådet i Malmö också.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements