Det var nog en sverigedemokrat

En man tankade sin bil i närheten av Kristianstad, närmare bestämt i Knislinge, och blev röksugen. Han tände en cigg. Och gissa vad. Det small. Bilen började brinna. Med tanke på hur jävla korkat detta verkar så kan den rökande mannen inte var så jävla smart. Man misstänker ju därmed att det skulle kunna röra sig om en sympatisör med sverigedemokraterna. Såna är ju ganska vanliga i Skåne.

Inte för att jag egentligen vet om sverigedemokrater är dummare än andra, men ska jag bedöma dem efter deras olika försök att kommentera på min blogg, så fattas det ett och annat hos de flesta av dem. Nu kanske det är en felaktig bedömningsgrund, men det är egentligen det enda jag har att utgå från.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

PS. Om mannen nu inte är sverigedemokrat ber jag om ursäkt för att jag insinuerat eller påstått något sådant. DS.

Advertisements
 • Inte många kommentarer här. Det beror på en enda sak. De som velat skriva kommentarer har bevisat den tes jag drev i inlägget. Brist på intelligens. Om de som försökt kommentera är sverigedemokrater vet jag förstås inte, men en hel del indikerar att de är just det.

  Jag har kommentarsregler som förbjuder rasism. Så gott som samtliga kommentarer har varit rasistiska. Jag har kommentarsregler som förbjuder anonymitet. Flertalet rasistiska kommentarer har varit anonyma (jag har nu tagit bort den möjligheten). Dessutom har samtliga kommentatorer inte förstått vad som är en folkgrupp och vad som inte är det. Människor som är medlemmar i ett visst parti är alltså inte en folkgrupp och kan alltså inte utsättas för hets mot folkgrupp (jag tyckte det var på sin plats med ett klargörande).

  Mina kommentarsregler finns här:
  http://www.zaramis.nu/blog/kommentarsregler/

  Mannen som sprängde sin bil var vad jag förstår av utländsk härkomst vilket ju naturligtvis inte utesluter att han är sverigedemokrat, även om det inte verkar så troligt.

 • precis min första tanke, att han var av utländsk härkomst… tycker du ska ta tid att observera hur vissa människor beter sig, speciellt i grupp… och speciellt hur vissa kan ha fått körkort. det förekommer att man kan köpa sig körkort på vissa ställen, så hur ska dom kunna regler då?

  • Nu har väl detta inte riktigt med körkortsregler att göra. Utan snarare handlar det om tankspriddhet och nonchalans. Ganska typiskt för en ung man.