Al-Qaida avråder från attacker på civila

Vad det nu innebär. Det är väl snarare så att någon som säger sig vara Al-Qaida avråder från attacker på civila. För huruvida Al-Qaida faktiskt finns och i så fall i vilken form och struktur är det väl ingen som egentligen vet. Men i vilket fall som helst så avråds från attacker på civila i väst. Det måste man väl se som ett positivt tecken antar jag.

Inte för att det varit speciellt många under årens lopp, så effekten av uppmaningen till en viss återhållsamhet får väl knappast nån märkbar effekt. För då hade det ju krävts en reell förekomst av terroristdåd mot civila (i väst) och en välordnad kommandostruktur i någon from av organisation. Dessa saker lyser ju i stort sett med sin frånvaro.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Advertisements