Den rasistiske mördaren i Malmö

Den rasistiske serieskytten och mördaren Peter Mangs misstänks för allt fler skottlossningar och mord. Just nu är han häktad som misstänkt för tre mord och 10 mordförsök. Hans eventuella inblandning i ytterligare 20-40 fall ska undersökas.

Peter Mangs står förmodligen bakom så många skjutningar att den bild som tidigare målats upp i media av Malmö som en stad i gangstervåldets händer numera framstår som falsk. Gangstervåldet i Malmö kommer inte på långa vägar i närheten av det som exempelvis Göteborg är drabbat av. Utan istället kan man kanske beskriva Malmö som rasistvåldets huvudstad där en enda rasist stått för en stor del av alla skjutningar, mordförsök och mord under de senaste åren.

Intressant?
Bloggat: Röda Malmö,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements

4 Replies to “Den rasistiske mördaren i Malmö”

  1. Det är ju intressant att han nu är misstänkt för 3 mord och 14 mordförsök, men terrorist är han tydligen inte! Begreppet terrorist används ju annars mycket flitigt, och det här borde ju verkligen passa enligt alla definitioner!

  2. Det är ju intressant att han nu är misstänkt för 3 mord och 14 mordförsök, men terrorist är han tydligen inte! Begreppet terrorist används ju annars mycket flitigt, och det här borde ju verkligen passa enligt alla definitioner!

  3. Så han är en terrorist som åtminstone till en början i största möjligaste mån försökte dölja att hans terroristaktioner var något annat än slumpmässiga gängskjutningar? Gör det inte det svårare för honom att få ut sin agenda till de han vill skrämma? Innan man vet något om hans motiv är det ju väldigt svårt att säga om det är terrorism eller inte.

    1. Nej, Peter Mangs är ingen terrorist som jag ser det. Däremot kan man nog säga att han har terroriserat sin omgivning.

Kommentarer inaktiverade.