Misstänkt dubbelmördare knuten till Tigrarna

Den person som gripits och häktats som misstänkt för dubbelmordet på Raouf Asadi och Diler Aziz i Bergsjön har enligt Göteborgs-Posten en koppling till gangstergänget Tigrarna. Han är känd från polisens register för grov brottslighet vid fler tillfällen. Han greps bland annat i Kortedala år 2008 tillsammans med kända medlemmar i Tigrarna. Vid gripandet gjorde han enligt polisen ett visst motstånd och han bar kniv.

De kopplingar jag tidigare gjort mellan dubbelmordet i Bergsjön och skottlossningen på Kennedygatan i Majorna har nu nu stärkts genom att den nu gripne 26-åringen är en av dem som skottskadades vid uppgörelsen i Majorna. Den andre skjutne vid det tillfället var Dhaffar Al-Tai som är en av gangstergänget Asirs centrala ledarfigurer.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements

3 Replies to “Misstänkt dubbelmördare knuten till Tigrarna”

Kommentarer inaktiverade.