Lögnfabriken Magnus Ranstorp

Magnus Ranstorp, den ena halvan av verklighetens motsvarighet till Dupont och Dupond, Magnus & Magnus (andra halvan är Magnus Norell), driver med en dåres envishet tesen att Taimour Abdulwahab inte var ensam när han genomförde sitt ganska misslyckade försök till terrordåd i Stockholm. Han driver denna (troligen helt lögnaktiga) tes utifrån sin klart islamofobiska och verklighetsfrämmande syn på sakernas tillstånd som länge varit firma Magnus  & Magnus signum och trots att ingenting pekar på nåt annat än att Taimour Abdulwahab var ensam.

Den man som gripits i Glasgow i Skottland har inget belagt samband med händelsen i Stockholm enligt vad som hittills redovisats utan det enda Säpo har sagt är att han kan ha ett samband. Min uppfattning är dock att Säpo har ungefär lika stor trovärdighet i detta fall som med det misstänkta bombdådet i Göteborg där 4 män greps utan några som helst bevis alls eller fallet med de två svenska männen av somaliskt som häktades och dömdes i tingsrätten utan några som helst bevis för att sen släppas helt fria av hovrätten. Säpos trovärdighet är i detta fall densamma som Magnus Ranstorps. Dvs noll.

Och om Magnus Ranstorp är en lögnfabrik vad är Säpo då?

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements

5 Replies to “Lögnfabriken Magnus Ranstorp”

 1. Du verkar vara en terrorkramare, och väldigt upprörd över att en av dina adepter gripits.
  Man kan bara hoppas att du och dina flummbröder tillhör dom framtida offren,

 2. Du är ju precis lika envis i att han absolut måste varit ensam och skriver inlägg efter inlägg om hur otänkbart allt annat vore mest baserat på gissningar, antagligen är du också mindre insatt i detaljerna. Man ska inte kasta sten i glashus. Några av de häktade du nämner hade varit nere och tränat med al-shaabab, det betyder att de var islamistiska psykfall av den värsta sorten och det är definitivt inte fel att försöka hitta en anledning att låsa in såna och kasta bort nyckeln.

  1. Jag har stöd i utredningarna som visar att det inte finns några fler inblandade. Magnus Ranstorp har inget stöd i verkligheten alls.

   1. Att någon är gripen för inblandning betyder ju att någon mer än Magnus inte är tvärsäker trots utredningar. Jag antar att magnus inte grep dem personligen?

    Personangrepp? Jag vill förtydliga att jag kallade personer som åker och tränar med al-Shabaab för islamister och sa vad jag tyckte om islamister så ingen som läser felaktigt tror att jag förolämpat någon som inte förtjänar det. Om jag hade fel och personerna i fråga inte tränat med al-Shabaab så var det inte meningen att förolämpa dem på det sättet.

    Att du dessutom raderar min lilla och välförtjänta förolämpning i en kommentar till ett blogginlägg som från början till slut är avsett som ett personangrepp är ju ironiskt värre.

    1. Ingen är gripen för inblandning. Säpos säger att han skulle kunna vara inblandad. Finns inga som helst belägg för att det är så än så länge.

Kommentarer inaktiverade.