Det är klart det inte finns nån säker förvaring

Kärnkraftsindustrin och kärnkraftsexperter som rent allmänt är opålitliga som vi ju sett i fallet med kärnkraftshaveriet i Fukushima i Japan vill att vi ska lita på dem när de säger att vi kan förvara kärnkraftsavfall på ett säkert sätt.

Folk som inte ens klarar av att medge att kärnkraftverket i Fukushima har och hade allvarliga konstruktionsbrister och att problemen i deras reaktorer inneburit härdsmältor och läckande reaktorinneslutningar samt rejäla utsläpp av radioaktivitet vill att vi ska lita på dem när de uppger att vi ett säkert sätt kan förvara radioaktivt avfall i 100 000 år eller mer.

Ärligt, såna människor kan inte ha alla hästar hemma. Lita inte på kärnkraftsexperter säger jag. Det finns ingen säker förvaring. Och fan vet om det finns nån säker kärnkraft.

Intressant?
Bloggat: Annarkia, Moberg, Krassman, Fagerlund,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Det är klart det inte finns nån säker förvaring”

Kommentarer inaktiverade.