Rättegång mot Elin Krantz misstänkte mördare

Idag inleds rättegången mot Elin Krantz misstänkte mördare. Hans advokat Clas Östlund menar att polisen har svårt att förklara vissa saker och att hans klient är oskyldig.

Å andra sidan verkar det ju som om han faktiskt är knuten till offret med hjälp av teknisk bevisning. Den bevisar visserligen inte att han mördat henne, men kan nog ändå anses vara stark. Någon alternativ förklaring har jag svårt att se. Det finns ingen DNA från andra eventuella mördare på offret.

Jag har därför svårt att tro att han skulle vara oskyldig eller att han kommer att frikännas i rätten. Om han döms för mordet på Elin Krantz riskerar han också utvisning till USA varifrån han kommer.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements

3 Replies to “Rättegång mot Elin Krantz misstänkte mördare”

  1. Men nu vill socialtjänsten han stannar i Sverige för barnens skull. En sådan pappa bör de slippa tycker jag. Och hur roligt är det för deras mor att hennes barn umgås med en mördare. Och att hon ständigt påminns om att hon valt en sådan våldsman till make. Ut med honom! Det är bäst för alla andra individer och kanske även för honom.

    1. Det är ju inte omöjligt att han är en bra pappa trots att han är mördare (vilket han kanske inte ens anses vara eller är). Men sånt kan ju naturligtvis inte jag bedöma och då har jag ingen åsikt om just det. Rent generellt är utvisning en dålig metod. Där den använts flitigt (USA) har den resulterat i en ökad brottslighet och i en export av kriminalitet (ex.vis. till El Salvador, Honduras, Guatemala och Mexico)

  2. Var det inte för något år sedan en ung flicka blev våldtagen av 2 män på samma hållplats? Kan det vara så att han har en medbrottsling? Intressant att få veta om han ringde från sin mobil till någon på mordnatten och även om dom visat bilder på honom till den första våldtagna flickan…

Kommentarer inaktiverade.