Rasistisk SD-politiker la ut sekretessbelagda bilder på nätet

Rasismen i sverigedemokraterna (SD) visar på en mängd olika sätt. En SD-politiker i Mönsterås hör till de som visat sin rasism (och sitt dåliga omdöme) öppet. Detta på sin blogg genom att lägga ut bilder på mördade Elin Krantz tillsammans med rasistiska kommentarer om den misstänkte mördaren. Bilderna hade SD-politikern förmodligen fått från en porrsajt där bilderna tidigare lagts ut. Att lägga ut bilderna är dock inget brott vad jag förstår. Men osmakligt och i SD-politikerns fall också rasistiskt. Bilderna är enligt uppgift numera borttagna från bloggen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements
 • RS

  och vem fan lägger ut bilder på en mördad, våldtagen och naken kvinna på en porrsajt? Tänker dom inte på offrets familj? Offret och hennes familj ska tydligen bli våldtagen igen. Man blir tvärförbannad! Denna SD-politiker och den polis(?) som lämnade ut bilderna har enligt min mening gjort sig skyldiga till våldtäkt och ofredande också. Fy fan vad förbannad man blir.

 • Anonym

  Nu skulle en hederlig medborgare tvinga fram en begäran om kartläggning på den åtalade. Det har skrivits om att somaliern har åtalats i Amerika och efter utvisningen hamnade han här.
  Har vi ingen som helst krav på de, som kommer hit. De ansvariga som har gett honom en PUT skall ställas till ansvars.
  undrar om någon grävande journaist skulle kunna få fram fakta om den misstänkta gärningsmannen.
  Faktum är ju , att Elin är död.
  Skrämmande och direkt kriminellt att bilder på en mördad får fritt valsa i medier, när enkla kommentarer modereras.

 • Anonym

  Man blir förbannad när man följer utvecklingen i Sverige. Fråga den invandrarkvinnan, vars dotter blev överkörd i Södertälje och den, som stöttas av samhället, är de skyldige invandrarpojken. Kvinnan, som miste sitt enda barn är ingen intresserad av.
  Det här är ett stort problem i Sverige. Samhällsansvar fattas. Det är ytterst våra lagar som ställer till det, inte ett parti!
  Ledsamt att läsa att rasisten lade ut… Vet ni att den som släppte sekretessbelagda bilder är rasist? vem är den personen, framkommer inte i artikeln.Jag sörjer Elin och den flickan, 16 år, som dog i Södertälje. Har jag inte rätt att utttrycka min frustration utan att bli stämplad som rasist?

  • Det SD-politikern i Mönsterås skrev var rasistiskt.

   • Anonym

    Vem släppte bilderna från början?
    Jag fördömer SD politikerns dåd och tycker att det är synd att han inte tänkte på konsekvenserna. Skamligt att göra så. Han måste även ta sitt ansvar och tänka på att han skadar andra SD.are.

    • Bilderna fanns i förundersökningen och var då maskerade. Man kunde lätt avmaskera bilderna och det är vad som skett. Vem som gjort det är ointressant och därför har jag tagit bort en off-topic-diskussion om det.

  • Anonym

   Nej, man kan inte ha rasistiska åsikter och slippa bli stämplad som rasist, det är en ganska enkel regel och de som följer den har sällan problem mad att bli kallade rasister.

   Att det enda som ifrågasätts är om denne någon var eller inte var rasist säger det mesta. Relevantare vore väl att fråga sig om rasisten hade frågat familjen om han fick lägga ut en bild på offret för att ta någon politisk poäng, helt oaktat var man står i fråga om rasism.

   • Anonym

    Då måste journalister gå vidare och ställa krav på källan, varifrån bilderna kommer ursprungligen. Att folk länkar till det är naturligtvis helt skamligt. Men det skrevs att det var en halv miljon personer, som hade sett länken.
    jag sörjer Elin och skickar en varm hälsning till hennes anhöriga.
    Vi måste gemensamt ställa krav till samhället att ta större ansvar! Lagändring, vad som helst. varför skall man behöva vara rädd i Sverige. det skall väl vara en självklarhet att alla skall känna sig trygga, men så är inte samhället beskaffad i dag, tyvärr.

  • Anonym

   Får jag länka nyheten hit? Varför skall halva sanningen fram? Yttrande-och åsiktsfrihet gäller väl: Det jag skrev har jag läst i en tidning och är sant. Och råkar känna till mamman.
   inte undra på att debatterna blir så ensidiga, då moderatorn väljer sin egen linje. En öppen diskussion skulle belysa de problemen vi tampas med här i Sverige.
   Men tack för mig, skall inte återkomma.

 • Pingback: Leander våldtar Elin ytterligare en gång. | krulli()

 • Anonym

  Bilderna behöver inte alls komma från någon porrsajt, – Polisens förundersökning ligger ute på nätet,inklusive bilder, så det är bara att hämta för vem som helst. Varför granskas inte mördaren/våldtäktsmannen av journalisterna? Är det grövre att vara med i SD än att vara mördare??

 • RS

  ”Bilderna behöver inte alls komma från någon porrsajt” – Gandalf420

  Men det gör dom. Dom ligger uppe på en Amerikansk porrsajt. Den polis eller SD-are som lade upp dom där tycker väl att offret och hennes familj ska fortsätta att bli våldtagna av sjuka människor som sitter och onanerar åt bilderna eller vad fan dom gör.

  • Anonym

   Nej det gör dom inte! Dom kommer ursprungligen från Polisens egen förundersökning, FUP!! som ligger på nätet,(googla och du skall finna!) sen har säkert porrnissarna tagit hand om materialet!…