Bilbränder i Bergsjön

Det är ju förstås tråkigt att Bergsjön eventuellt drabbats av ungdomar som eldar upp bilar, men GP:s kommentar verkar något korkad och ointelligent. ”Efter några lugna dagar eldades ytterligare fyra bilar upp under natten.” Vad jag vet så har det inte eldats några bilar i Bergsjön den senaste tiden. Utan det har skett i Backa.

Bergsjön och Backa ligger inte direkt bredvid varandra och bränderna i de två stadsdelarna har med all sannolikhet inget med varandra att göra. Mer än att ungdomarna i Bergsjön kanske kan ha tyckt att eftersom de gjorde det i Backa så ska vi väl inte vara sämre här. Vilket ju verkar vara lite omoget och korkat om jag får säga så. Om det nu är så att ungdomar eldat bilar i Bergsjön, det kan ju lika gärna handla om olyckor eller försäkringsbedrägeri. Och då blir ju GP:s kommentar ännu dummare.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements