Åskådare skadad vid uppgörelsen i Brämaregården

Minst en av de fem personer som skadades vid uppgörelsen mellan två grupper av män utanför Café Galerija var inte inblandad i bråket alls. Ett bråk som startade med att en grupp unga män kom till kafét på Lantmätaregatan. De började i stort sett omedelbart bråka med en grupp äldre män som redan var på kafét. Det blev till slagsmål på gatan med efterföljande skottlossning.

En av de skottskadade var en person som arbetade i ett företag invid kafét. Denne man hade inget som helst med bråket att göra utan var bara en åskådare. Ägaren/föreståndaren för kafét ska också tillhöra de skadade och ska enligt vissa uppgifter inte heller ha varit inblandad i bråket utan ska ha försökt avstyra det. Hur det egentligen är med detta återstår att se.  De två övriga skottskadade (en skadad var bara misshandlad) tillhör den grupp av unga män som kom till kafét och som uppenbarligen var de som utlöste/började bråket. En av dess är eventuellt en ung fotbollspelare i Kärra KIF.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements

5 Replies to “Åskådare skadad vid uppgörelsen i Brämaregården”

Kommentarer inaktiverade.