Kungahusfjanteriet

Det rojalistiska fjanteriet kring bröllopet mellan en söt tjej och en ful kille i London står mig upp i halsen. Det är verkligen ovärdigt kallade moderna demokratier som Sverige och Storbritannien att ha kungahus och att dessutom hemfalla åt sådan löjlig devot kungahusdyrkan som det blir varje gång nån så kallat kunglig gifter sig. Det är verkligen hög tid att Sverige såväl som Storbritannien avskaffar kungahuset. Helst så snabbt som möjligt innan vi alla faller ner och dör för att vi kräks av skiten.

Det så kallade kungliga människorna lever i en egen värld långt från vanliga folks levnadsvillkor. Låt oss då avskaffa de kungliga och den värld de lever i på samma gång. Därför ses viförsta maj klockan 12 på Järntorget i Göteborg. Möte med Socialistiska Partiet och jag är en talarna. Demonstrera gärna även på andra orter.

Intressant?
Bloggat: K & Å, Röda Malmö, Johannes,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Anonym

    Försök se det positiva i detta. Varje tänkande människa är väl medveten om att det är våra pengar de festar upp, de festar på skattebetalarnas bekostnad. Det kan kanske ge draghjälp åt 1:sta Maj demonstrationerna. Med tanke på det hårdnande samhället och neskärningarna på det sociala planet, så kan man tänka sig att fler blir förbannade när de festar loss i sin bubbla, som jag sa till Jinge, vi närmar oss Marie Antoinette nivåer här.

    En svensk har också uttalat sig i frågan: Bröd och skådespel.
    Men man kan inte kompensera brödbristen hos folk med mer skådespel hur länge som helst.