Skottlossning och bilbränder i Tynnered

I går kväll besköts en 44-årig man på en restaurang vid Smycketorget i Tynnered. Och senare så brann flera bilar i området, närmare bestämt vid Korsåsliden. Tidigt på morgonen idag sköts också en ung man i Frölunda. Det inträffade nära Frölundagymnasiet. Han är känd av polisen sen tidigare.

De tre sakerna är säkerligen inte relaterade till varandra. Däremot undrar man ju om skottlossningen i Tynnered på något sätt kan vara relaterad till uppgörelsen i Brämaregården. Något som verkar troligare än att händelsen är kopplad till mordetErik Dahlbergsgatan. Men stämmer uppgifterna som jag tagit del av om att 44-åringen har kopplingar till Bandidos så finns förmodligen inte någon koppling till något av de andra dåden.

Bilbränderna denna gång verkar dock inte var relaterade till ungdomsbråk utan det handlar förmodligen om nåt annat. Under natten mot måndagen antändes också ett antal bilar på Pianogatan i Frölunda, alldeles invid Frölunda Torg, ett av Göteborgs större köpcentrum. Inte heller denna brand verkar ha något med ungdomsoroligheter att göra. Det finns ju faktiskt många andra orsaker till bilbränder. Olyckshändelser, hämnd och försäkringsbedrägerier exempelvis.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements