Frälsningsarmén får tycka vad de vill om homosexualitet

Som jag ser det får Frälsningsarmén ha vilken uppfattning som de behagar kring homosexualitet. Men har de uppfattningar som jag inte gillar så behöver jag ju inte gilla dem. Om Frälsningsarmén vill vara gammaldags och stenålder är det deras val. Vi andra kan låta dem dö ut med sådana gammaldags idéer som att de tror att bön kan ”bota” homosexualitet.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements

9 Replies to “Frälsningsarmén får tycka vad de vill om homosexualitet”

 1. ”Som jag ser det får
  Frälsningsarmén
  ha vilken uppfattning som de behagar kring homosexualitet.”

  Självklart, men då får de också lära sig att klara sig utan bidrag från staten. som bög ser jag i korthet som att om mina skattepengar skänks till en organisation som aktivt motarbetar mig och min livsstil trots att lagen som sådan påbjuder den livsstilen, så blir staten en fiende till mig, och får således inga mer skattepengar från MIG förrän problemet med stöd till fientliga organisationer är åtgärdat.

  Now Choose: Me or the church?

   1. Fast vi närmare eftertank inser jag att man inte kan låta statsbidrag styras av organisationers åsikter. Det skulle bli mycket problematiskt. Har man generella bidragssystem för ungdomsverksamhet och annat så måste alla som uppfyller de generella kraven kunna få dem oavsett om de har knäppa uppfattningar eller ej.

    1. Det beror på. Om människor blir diskriminerade eller kränka då de är i en beroendesituation och utsätts för de knäppa åsikterna kommer det i ett annat läge. Minimikravet måste då vara att de knäppa åsikterna inte påverkar verksamheten negativt.

  1. Lagen påbjuder inte att man ska vara homosexuell, den påbjuder att man ska få tillåtas vara det, det är en jävla skillnad.

   Jag håller för övrigt med om att man inte borde ge pengar till frälsningsarmén men det vore lite konstigt om vi skulle ge pengar till övriga kristna, judar och muslimer som någon sorts belöning för att de utåt sett låtsas att de inte förstår att det står rakt upp och ner i bibeln att det är fel med homosexualitet. Vi borde titta på vilka religioner som är i grunden felaktiga och inte ge pengar till dem istället för att ge till en viss religion och sen straffa samfund som faktiskt följer vad religionen i fråga säger.

  2. Jag kan peka ut ett tiotal organisationer som aktivt motarbetar mig och min livsstil, utan att jag är bög. Faktum är att i princip alla organisationer motarbetar någon individ eller grupp, ofta betydligt större grupper som motarbetas än HBTq. Så det blir nog rätt tunnt med statsbidrag alls om alla som motarbetar någon skall bli av med stöden.

   Iofs är det bra med mindre statliga stöd, så vi kan stryka dem till alla organisationer, alla kategorier oavsett.

Kommentarer inaktiverade.