Backa: Mordförsöken i gangstermiljöer fortsätter

Ytterligare en skottlossning ägde rum i Backa igår kväll ungefär klockan 20:30. Det rör sig om skottlossning på samma ställe som några dagar tidigare, Blendas gata. En man blev skadad av skotten och två män togs in till förhör. De har nu anhållits. Bägge två liksom offret är tidigare kända av polisen. Det mesta tyder väl på ett samband med tidigare skottlossning i området. Dessutom verkar det hela röra sig om nån typ av uppgörelse i den undre världen. Mordförsök? Varning?

Återigen vill jag dock påpeka att den här typen av händelser på det stora hela är ovanliga, även om de verkar vanligare i Göteborg än i landet som helhet. Speciellt har det under senare tid varit en hel del skjutande runtomkring i Göteborg. Förutom i Backa, också i Tynnered, Frölunda, Brämaregården, Vasastan och Biskopsgården.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements