5 gripna för gangstermord på nattklubb

5 personer har gripits som misstänkta för  det brutala mordet inne på nattklubben Nivå för nästan exakt ett år sen. Den person som mördades då var en ung man på 24 år som haft kopplingar till såväl Bandidos som Asir. Det har spekulerats i om mordet utfördes med anledning av att den 24-årige mannen vill starta nåt eget gangstergäng. En annan anledning skulle kunna var att han är ytterligare en av dem som inte ville följa den överenskommelse som slöt mellan olika gangsternätverk efter kriget mellan X-team/Bandidos och Gårdstensalliansen 2008-2009. Eller så är det något mer personligt motiv.

Av de 5 gripna är 4 stycken hemmahörande i Partille, två av dessa är av allt att döma syskon. En av de gripna är hemmahörande i Bohus. Den äldste är född 1980 och den yngste är född 1985. Tidigare har en ung man från Mölndal varit misstänkt för medhjälp men han är inte längre en av de som är misstänkta för inblandning i mordet. Ingen av de fem är under 2000-talet dömd för något brott.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements