Kungen var inte direkt övertygande

Kungen uttalade sig igår för första gången om porrklubbsbesök, gangsterkontakter, nakna flickor etc med anledning av den senaste tidens skriverier och böcker i frågan.  Han förnekar att han haft något som helst med Anders Lettströms kontakter med Daniel Webb och Milan Sevo att göra. Men ingen har heller anklagat kungen för just det. Det har varit uppenbart att han inte var inblandad i kontakterna med gangsters. Lettström hade kontaktat dem för att utröna om det eventuellt gick att köpa de bilder som Mille Markovic hävdar att han har. På kungen med nakna kvinnor på en porrklubb. I varje fall tycks Lettström misstänka att sådana bilder skulle kunna finnas. Något köp blev dock aldrig av.

Men i själva kärnfrågan, besök på porrklubb eller fester med nakna unga kvinnor var kungen mycket svävande och föreföll nästan påverkad. Hans nekande svar var inte övertygande på något sätt. Så läget är oförändrat kan man väl säga. Ingen vet egentligen vad kungen gjort eller inte gjort. Samtidigt ska vi komma ihåg att kungen inte begått nåt som kulle varit ett brott om det varit en annan människa som utfört handlingen. Om kungen hade begått vad som normalt skulle varit en brottslig handling hade den ändå inte varit brottsliga. Han är ju kung.

En sån odemokratisk ordning där kungafamiljen står över demokratin och lagarna kan vi ju inte ha. Därför bör kungahuset såsom arvsmonarki avskaffas omedelbart och alla privilegier för enskilda människor avskaffas.

Intressant?
Bloggat: Röda Malmö,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements