Marcus Allbäck misstänkt för mutbrott

Den stora muthärvan i Göteborg omfattar ju bland annat utredning av hans fars, Stefan Allbäcks byggbolag. Nu har också sonen dragit in i härvan genom faderns bolag och Marcus Allbäck är misstänkt för medhjälp till grov trolöshet mot huvudman. Han är kallad till förhör men menar själv att han är helt oskyldig. Inte så ovanligt kan man tycka, att någon som är misstänkt för ett brott nekar alltså.

Just nu är alltså fotbollsförbundet inblandat i två muthärvor kan man säge. Dels arenabygget i Solna och muthärvan kring Peab och Erik Paulsson, dels den stora muthärvan i Göteborg. Han är dock inte direkt överraskad av misstankarna mot honom. Att faderns byggfirma var inblandad i muthärvan var känt mycket tidigt under affärens gång. Det är därför inte underligt att misstankar nu också riktas mot sonen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements