Åkersbergamordet kanske svårt att lösa

Mycket tyder på att Åkersbergamordet blir svårt att lösa då det med stor sannolikhet handlar om organiserad brottslighet. Vid skottlossningen mot tre unga män i Åkersberga i lördags dödades en, en annan skadades allvarligt och en tredje lindrigt. Tillvägagångssätt och användningen av skjutvapen är sker som tyder på att det handlar om någon typ av uppgörelse i den undre världen. Sådana mord är normalt svåra att lösa och det kan antas bli detsamma för detta mord.

Polisen är mycket tystlåten om mordet och vill inte uppge om det handlar om en gänguppgörelse eller inte. Man har dock gjort en mängd husrannsakningar. Det är något som tyder på en gänguppgörelse då man uppenbarligen vet i vilka kretsar man ska leta efter mördaren/mördarna.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements