Och så avgår hon då – Maud Olofsson

Maud Olofsson, centerpartiets partiledare ska efter att nästan ha utplånat sitt eget parti till slut avgå. En som tycker det är synd är centerpartiets ledare i Göteborg, Anders Flanking. Förmodligen är han också den ende centerpartimedlemmen i Göteborg där partiet i praktiken är utplånat. Flanking ville väl förmodligen att Olofsson skulle vänta tills hon hade uppnått ett lika uselt (eller bra) resultat som han och centerpartiet i Göteborg. I Göteborg har med all sannolikhet mitt eget parti Socialistiska Partiet fler medlemmar än Centerpartiet. Det betyder att Kommunistiska Partiet också har det. OM något mindre Rättvisepartiet är större än centern vet jag inte.

Man åter till Maud Olofsson. Hon har ju inte bara lyckats köra sitt parti botten och nästan lägga ner det, utan hon har ju också lyckats med konststycket att rädda Saab på ett sätt som knappast är nån räddning. Bilföretaget står för det mesta stilla och tycks mest syssla med att försöka fiffla till sig bidrag och stöd från olika håll. Ytterst sällan produceras några bilar. Men Maud ville uppenbarligen ha det så, för det är hon som sytt ihop ”lösningen” med fifflaren Victor Muller som köpare.

Maud Olofsson är uppenbarligen bara på att lösa saker genom att inte lösa dem och istället köra dem i botten. Något som verkar vara en centerpartistisk paradgren med tanke på hur Centerpartiet utplånat sig själv i Göteborg.

Hej Maud, förmodligen är det ingen som saknar dig. Utom Flanking då förstås. Men det är synd att du inte samtidigt avgår som minister.

Intressant?
Bloggat: Röda Malmö, Högberg, Röda Berget, Ringborg, Jinge,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements

3 Replies to “Och så avgår hon då – Maud Olofsson”

Kommentarer inaktiverade.