Knarklangarna blir äldre

En 77-årig kvinna i Malmö har gripits för langning av heroin. Det är ovanligt med så gamla knarklangare måst man nog säga. Men kanske blir det vanligare. För de som i 20-årsåldern vid mitten av 1960-talet när narkotika började bli vanligare i Sverige är idag i 60-70-årsåldern. En del av dem håller ju på än och kan väl mycket väl tänkas vilja dryga ut sin pension med lite andra inkomster. Även andra kan ju ha det behovet. att dryga ut en dålig pension alltså

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements
  • Anonym

    Helt klart, vi kommer få problem med 40-talister. Redan nu ser jag 40-talisterna på stan. De står och hänger vid torget i sina skinnpajar och HD-motorcyklar, uttråkade pensionärer som försöker fånga känslan av ungdom igen. De skall fortfarande förverkliga sig själva, men många kommer erfara att pensionen inte kan tillhandahålla den självförverkligande livsstilen. Vad händer då med de sysslolösa gängen självförverkligande hårdingarna som hänger på stan, vad blir deras extraknäck? De kriminella pensionärsgängen kommer kanske snart bli ett mer omfattande problem, för nu står de och hänger i centrum i varje mellanstad, uttråkade, så var det när man var ung och samlades i gäng och började ställa till trubbel för att bota tristessen. Skillnaden mellan dessa och ungdomarna är att ungdomarna inte har dyra lån på motorcyklar som måste betalas.

    Snart flödar knarket bland pensionärerna, snart har vi beskyddarligor i pensionsåldern. 🙂