Fler än två gäng inblandade i Norrköpingsuppgörelse

Enligt uppgifter från polisen som publicerats i Norrköpings Tidningar (NT) så kan det var fler än två gangstergäng inblandade i den uppgörelse som ägde rum på Deli Bar & Kök i Norrköping igår. Tre personer skadades, var av var en 31-åring från Malmö. Den senare uppgavs först vara livshotande skadad, men så är inte längre fallet. De två övriga skadade är från Norrköping.

Sammanlagt är elva personer anhållna för inblandning i skottlossningen och bråket, däribland de tre skadade. alla elva är känd av polisen sen tidigare. Det framstår ganska klart att två av de inblandade gängen är Outlaws MC och Black Cobra, men vilket det tredje är förefaller oklart. Hells Angels MC har en lokal avdelning i Norrköping och är kända motståndare och fiender till Outlaws MC så det skulle kanske kunna vara HA som är inblandade förutom de två redan nämnda gängen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Fler än två gäng inblandade i Norrköpingsuppgörelse”

Kommentarer inaktiverade.