Hus i Emsfors i östra Småland flög i luften

Ett hus i Emsfors i östra Småland sprängdes i luften igår. Det blev bara skräp och brädor kvar av huset som alltså utplånades totalt. Bråte från huset spreds bland annat över E22 som fick stängas av en stund.

Polisen misstänker att det var sprängämnen som orsakade explosionen vilket ju inte är en speciellt förvånande misstanke. Men man misstänker i nuläget inget brott. Det är som jag ser det verkligen förvånande. Ett helt hus sprängs i småflisor av misstänkta sprängämnen och man misstänker inget brott. En man dör strax efter att han går in i huset enligt vittnen. Han dör genom att husen fullständigt flyger i bitar. Det verkar faktiskt något underligt att man inte misstänker brott. Bara att mannen enligt polisen kan ha förvarat sprängämnen i huset är ju vad jag förstår ett brott.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

PS. 15:09. Nu har polisen tydligen bestämt sig för att det skulle kunna röra sig om ett brott. DS.

Advertisements