Gudmundson-aktion i Visby

Alla barnen var mot rasism utom Per för han gjorde karriär.

 • Alla barnen såg muslimer som individer – utom Per – han såg en här
 • Alla barnen demonstrerade mot rasism – utom Per – han trodde han var Voltaire
 • Alla barnen tycker om yttrandefrihet – utom  Per – han tycker den är till besvär
 • Alla barnen var demokrater – utom Per – han var identitär
 • Alla barnen tyckte det var en politisk fråga – utom Per – han tyckte den var polisiär.
 • Alla barnen tyckte Galago var kul – utom Per – han trodde den var dokumentär.

Högaktningsfullt snott från Facebook med anledning av Per Gudmundson och Galago.

Intressant?
Bloggat: Annarkia,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Advertisements
 • Anonym

  Snyggt och sant. Många svenska liberala bloggare och ledarskribenter är i tanken fullt klara över att Gudmundson (liksom t ex Johan Ingerö) har en allt annat än liberal syn på sådant som rätten att hävda åsikter, polisens arbetsmetoder, islam, fackföreningar, utrikespolitiska frågor. Men man vill inte stöta sig med de trevliga Per och Johan och ännu mindre med de tidningar de har stark koppling till, i första hand Neo och SvD. Därför tar man nästan aldrig en öppen debatt om en principfråga med dem, man nöjer sig med twittrande som är behangligt oprecist för utomstående läsare och desutom snabbt kan raderas eller kryddas med smeksam ironi.
  Man tar inte en diskussion och man försöker inte heller tydligt ställa frågor om de problembilder opch påstådda fakta som t ex Gudmundson utgår från – och därmed lämnar man i praktiken öppet mål för nykonservatismen och för Sverigedemokraterna. De som faktiskt tar den här sortens debatter och nagelfar PG:s inlägg beskrivs av mittengänget som doktrinära tråkmånsar och folkhemstomtar. Vi lever i en skenbart mycket avpolitiserad tid.

 • Det enklaste och bästa inlägg jag läst här! 🙂

 • Det enklaste och bästa inlägg jag läst här! 🙂