Från Birrogenerator till Näringslivsgenerator

Birrogeneratorn som presenterades för ett tag sen visade att det går att spara en massa pengar för svensk media då människan Marcus Birro som ju förekommer flitigt i alla media enkelt kan ersättas med den helt gratis Birrogeneratorn. Detta är ju något som måste vara tillfredsställande för organisationen Svensk Näringsliv som menar att lösningen på alla samhällets problem är lägre löner, större arbetslöshet och större vinster i företagen. Birrogeneratorn ger ju faktiskt resultat på all dessa punkter. Ett positivt resultat sett ur Svenskt Näringslivs synpunkt.

Men nu har det uppstått ett problem. Svenska Näringslivs inställning till det mesta har visat sig vara minst lika enkelspårig och floskelfylld som Birros krönikor och att hela organisationen faktiskt kan läggas ner och ersättas med en gratis svarsgenerator, Svensk Näringsliv svarar. Visserligen svarar även den generatorn upp mot Svensk Näringslivs lösningsspecifikationer, högre arbetslöshet och högre vinster, men det är ändå kanske inte vad Svensk Näringsliv riktigt tänkt sig.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Advertisements