Mordförsöket i Helsingborg – koppling till krogarna Haket och Mezo?

Den man som i morse sköts på Kullagatan i Helsingborg uppges nu inte ha några livshotande skador. Mannen som är 41 år bor på Kullagatan och har förmodligen skjutits i sin bostad. Det var släktingar som ringde polisen. Två mörkklädda män som sågs lämna platsen är misstänkta för dådet men inget är ännu känt om deras identitet.

En del uppgifter tyder på att den skjutne mannen kan ha kopplingar till restaurangerna Haket och Mezo. Ägarna till dessa restauranger ska också var de personer som år 2008 utsattes för ett utpressningsförsök av en ung man som utgav sig tillhöra Bandidos MC. Det hela slutade med att krögarna misshandlade 22-åringen grovt. I tingsrätten dömdes de två männen till 6 månaders fängelse var men efter att ha anlitat de två kändisadvokaterna Leif Silbersky och Thomas Martinson så sänktes straffet till villkorlig dom och samhällstjänst.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements