Lönngatan Malmö – gangstermord

På en utomhusservering till ett gatukök på Lönngatan cirka hundra meter från Västra Kattarpsvägen i Malmö sköts tidigare idag en man på nära håll. Enligt vittnesuppgifter sköts den 20-årige mannen med två eller tre skott i huvudet. Vid ankomsten till sjukhuset var mannen död. Polisen var snabbt på plats och tre personer har gripits med anledning av mordet. Alla kända av polisen sen tidigare. Några inblandade ska ha försvunnit i en bil. De är fortfarande på fri fot.

Polisen uppger att det rör sig om en uppgörelse i den undre världen vilket naturligtvis innebär att man funderar på eventuella kopplingar till skottlossningen på Möllevångstorget natten till lördag. I den uppgörelsen var Bandidos MC och Black Cobra inblandade. Frågan är om det finns en koppling och om det är samma gäng som agerat även i detta fall. Offret på Lönngatan kan dock enligt en del uppgifter ha kopplingar till Brödraskapet Wolfpack.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements