Person skottskadad i Backa

I Backa där det under detta år varit en rad skottlossningar och mordförsök har återigen en person skottskadats. Mannen som är i 30-årsåldern tog sig till sjukhuset för egen maskin. Inte mycket mer är känt om skottlossningen mer än att den kan ha skett i närheten av Backa Kyrkogata och Netto. Enligt GP och GT finns det också en möjlighet att skott kan ha träffat en lägenhet på Sagogången.

Senare på natten rapporterades om oroligheter i Backa, hög polisnärvaro och nån kastad sten. Dessa händelser är förmodligen helt orelaterade till skottlossningen. Men bägge sakerna kan säkerligen kopplas till ett samhälle där klyftorna ökar, där hopplösheten breder ut sig och där kriminalitet kan innebära en slags hopp.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
  • Anonym

    Allting kan kopplas till allting, om man är blind för den verkliga orsaken.

  • Anonym

    Vem bryr sig längre?
    De som räknas har redan flytta till nått segregerat villaområde och vill inte påminnas om otrevligheter som ändå händer i stort sett varje dag i Göteborg.
    Snart kommer GP sluta rapportera sådan incidenter helt och hållet.