Backaskjutningarna – konflikt mellan Bandidos och lokalt gäng

Enligt GT handlar de många skjutningarna i Backa i år om en konflikt mellan ett lokalt gäng som går under namn som Backa Kids, Backagänget etc och Bandidos. Orsaken ska var att vice-presidenten för Bandidos MC i Göteborg, Riad Bouhlal, ska ha fått sin väst stulen av en lokal förmåga. Enligt tidningen ska denna väst ha hittats vid en husrannsakan hos en av de lokal gangsterförmågorna i Backa. Det lokala Backagänget har i alla fall tidigare haft kopplingar till Asir, men hur det är numera är oklart hur det är med det.

Jag är fortfarande inte övertygad om att det hela bara är relaterat till en eventuell väststöld, utan misstänker att det faktiskt finns lite mer komplicerade motiv bakom skottlossningarna i Backa. Förr eller senare lär vi få reda på hur det ligger till med det.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements

One Reply to “Backaskjutningarna – konflikt mellan Bandidos och lokalt gäng”

Kommentarer inaktiverade.