Marinafallet – frikännande på gång?

I väntan på dom i målet om mord på Marina Johansson som försvann från sitt hem i Spekeröd tidigare i år så har den misstänkte mannen släppts fri. Detta tyder förmodligen på att de blir en friande dom i Uddevalla tingsrätt. Åtalet mot den 38-årige mannen har skett trts att det inte finns nåt lik, inte nåt mordvapen och ingenting som kan knyta mannen till Marina Johanssons försvinnande eller till allt blodet som hittats i sängen i hennes hus.

Det mesta tyder väl på att hon faktiskt blivit mördad, men det är inte bevisat. Även om det kunde bevisas att hon mördats så finns det ingenting som knyter 38-åringen till att ha mördat henne. En frikännande dom är därmed inte speciellt underlig som jag ser det.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Ingenjören

    Kanske, men förmodligen blir det som man brukar när man vet vem den skyldige är men inte kan sätta dit honom. Brott mot griftefriden. Eftersom hon bevisligen legat död i en säng i hans hus och kroppen nu inte ligger kvar och han bevisligen måste genomfört någon slags uppröjningsarbete så tror jag inte han blir helt frikänd.

    • I hennes eget hus är det väl vad jag förstår. Inte i hans hus. Det finns inget bevis på att hon legat död i sängen. Det finns en massa blod. Men jag har inte förstått att det är knutet till henne. Och om det är det så finns bevis för att det är hennes blod finns inget som knyter honom till det. Helt frikänd blir han. Tror jag.