MC-gängsbråk vid Skanstull i Stockholm

På krogen El Crocodrilo på Ringvägen vid Skanstull på Södermalm i Stockholm blev igår kväll en grupp personer angripna av ett 15-tal medlemmar i Red & White Crew. De senare rusade in på krogen beväpnade med knivar, tårgas, skjutvapen och andra tillhyggen. Vilken tillhörighet de angripna hade är inte helt klarlagt än men sannolikt är de medlemmar i Bandidos MC eller Outlaws MC. Media och polisen anger Bandidos MC. En del uppgifter från annat håll anger att det handlar om medlemmar i Black & White Crew och Outlaws MC. Black & White Crew är en supportergrupp till Outlaws. Två personer har anhållits än så länge

Vid angreppet knivskars två personer varav en i halsen. Det kan finns fler skadade personer som då har tagit sig från platsen själva.

Red & White Crew är en supportergrupp till Hells Angels MC och det är ofta medlemmarna i denna grupp som utför de våldsamma uppdragen åt moderklubben. De är så att säga Hells Angels rengöringspatrull.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

Advertisements