Tröttsamma turer kring Saab i Trollhättan

Saab Automobil i Trollhättan har länge varit konkursfärdigt, men ingen vill begära det i konkurs. Det är precis som om alla, facket, kommunen, staten osv, arbetar i maskopi med den storkäftade charmören Victor Muller så att denne i god ordning och helt lagligt kan försnilla så mycket pengar som möjligt i forma av arvoden, löner, räntebetalningar etc. I samarbete med den dubiöse ryske företagaren Vladimir Antonov dessutom. En företagare som är den som lånat ut pengar till Victor Mullers svindlande affärer med Saab.

Nu är det dags för rekonstruktion av Saab igen. Detta i ett läge när konkurs och nedläggning borde vara det enda rimliga. Så som man nu håller på så får underleverantörer, anställda, olika banker och den svenska staten betala för Victor Mullers vidlyftiga och fantasifulla affärer. Affärer som saknar verklig substans. affärer som verkligen inte syftar till att producera bilar utan helt säkert har ett helt annat syfte. Att berika Victor Muller och Vladimir Antonov.

För mig är turerna kring Saab helt bisarra. Dessutom har jag sett dem förut. Kring det brittiska bilföretaget Rover. Det är sjukt att det hela kan få fortsätta. Att ingen stoppar Victor Muller och Vladimir Antonov.

Intressant?
Bloggat: Laakso,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Advertisements