Spekerödsmordet – friande dom som förväntat

Idag kom domen i målet om mordMarina Johansson i Spekeröd. Den åtalade, en före detta sambo till Marina Johansson, frikändes helt. Åtalet kom till stånd trost att mannen inte genom några bevis kunnat knytas till den förmodade mordplatsen vid rätt tidpunkt. Inte heller finns det något lik, utan Marina Johansson eller hennes kropp är försvunnen. Det mesta tyder på att hon är mördad, men inga konkreta bevis finns. Mycket tyder på att det är den misstänkte mannen som gjort det, men inga bevis finns. Därför blir han helt riktigt frikänd.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements
  • Anonym

    GPs rubricering anger att han är friad från alla misstankar… Det stämmer dock inte. Jag tror fortfarande att det är högst sannolikt att han har begått brottet. Sålunda misstänker jag honom fortfarande… Sen att det inte gick att bevisa är en annan sak. Mina tankar går till Marinas familj.

    • De flesta är nog övertygade om samma sak som du.

  • Pingback: Ny rättegång i Marinafallet startar idag | Svensson()