Fylledemokraten lämnar SD

Den sverigedemokratiske riksdagsmannen William Petzäll har på eget bevåg beslutat sig för att lämna Sverigedemokraterna (SD) och bli politisk vilde i riksdagen. Han har under sin tid som riksdagsman mest blivit kände för att han har problem med droger inklusive alkohol. Dessutom för att han slagit sönder saker och uppträtt hotfullt vid ett par tillfällen då han varit påverkad av droger.

Att han lämnar tycks i huvudsak ha med drogfrågan att göra och det är oklart om han är uttalad rasist på ett tydligare sätt än vad SD är eller hur han står i andra politiska frågor. Han uttrycker dock att han vill arbeta med beroendefrågor och drogproblematik under sin fortsatta riksdagsmannaperiod. Något som kanske tyder på att han snarare gått åt andra hållet politiskt. Exakt hur det är återstår att se, men ensam kommer han säkerligen att bli. Och anledningen till att han sitter kvar i riksdagen kan ju vara en helt annan än politisk.

Intressant?
Bloggat: Annarkia, Krassman, Moberg,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Advertisements