Explosion på Andra Långgatan?

Natten till lördag så försökte ett antal maskerade män mörda en person inne i en porrbutik på Andra Långgatan. Mannen överlevde dock. Sent igår kväll inträffade någon form av explosion på ett café alldeles i närheten men det är oklart vad det egentligen rör sig om:

Polisen kunde i går kväll inte bekräfta om det var en explosion eller inte.

– Något har krossat rutan och ett element där inne har fått sig en törn, men jag kan inte säga just nu om något exploderat, säger Jan Weirén, biträdande vakthavande befäl på polisens länskommunikationscentral.

Kanske var det bara smällen när rutan gick sönder som vittnen hörde eller så var det så att nån krossade rutan och kastade in nånting. Vad det handlar om kommer väl fram vad det lider. Om det handlar om nåt allvarligt så undrar man ju om det i så fall är kopplat till mordförsöket i porrbutiken som ju ligger väldigt nära det café där något nu inträffat, Greenwich Coffee & Salad.

Den porrbutik där mordförsöket gjordes har tidigare utsatts för bombattentat.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

PS. Det har nu visat sig att det handlar om en sprängladdning av något slag. Caféet kan enligt obekräftade uppgifter ha kopplingar till Backagänget eller Bandidos (men det tycks inte gälla den nuvarande ägaren som nyligen tagit över stället). Frågan är om den i porrbutiken skjutne mannen också har en sådan koppling?

Advertisements

3 Replies to “Explosion på Andra Långgatan?”

Kommentarer inaktiverade.