Brutalt dubbelmord i Långared

I den lilla byn Långared norr om Alingsås hittades igår ett äldre lantbrukarpar brutalt mördade. Mordet inträffade enligt polisen samtidigt  eller strax innan de skulle ge sig iväg till en körföreställning i ett åldershem (alternativt en körövning, finns lite olika uppgifter om detta) tillsammans med Långared Missionskyrkas kör. Paret var själva aktiva i pingstkyrkan i Alingsås. Det var medlemmar i kören som hittade de mördade paret när de kom för att hämta dem. Grannar och körmedlemmar samlade i garaget när polisen larmats. De har hörts av polisen som vittnen och är inte misstänkta för nåt brott.

Ulf Efraimsson, ordförande i Långareds Missionkyrka, uppger att det tror de vet vad som hänt och att det förmodligen kommer att sätta sina spår i bygden för lång tid framåt. det hela ser ju ytligt ut som någon form av rån som gått mycket snett. Alternativet är väl att de dödats som en hämnd för något. Vilket det handlar om lär vi väl få veta så småningom.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements