Offer för nazivåld sköt mot sällskap i Limhamn, eller?

En rullstolsburen 34-årig man har gripits i Limhamn för mordförsök på 7 personer. Vad jag kan förstå så kan det handla om en man som i slutet av 1990-talet knivhöggs på Möllan i Malmö av en person som troligen var nazist. I alla fall är den beskrivning som gavs av gärningsmannen vid tillfället sådan att den tyder på ett skinnhuvud, en trolig nazist. Knivdådet resulterade i att den då 20-årige mannen blev svårt skadad och handikappad för resten av sitt liv. Han hamnade i rullstol.

Varför han (om det nu är han) skjutit mot de 7 i en bowlinghall, Let’s Go, i Limhamn verkar oklart. Handlar det om allmän ilska och frustration enbart eller är det mer riktat än så kan man undra? Eller är det bara en ren fyllegrej? Troligen är det väl det sista och det gäller även om det skulle handla om en helt annan rullstolsbunden man.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Det var inte någon nazist som stack ner honom. Efterlyst på TV3 tog upp fallet: Två grupper gick förbi varandra vid Möllevångstorget, en invandrargrupp och en svensk grupp. Offret tillhörde svenskarna. Han blev nerstucken när han vände ryggen till. Eftersom polisen ännu inte har hittat gärningsmannen är det förmodligen inte konstigt att den rullstolsburne efter 14 år är frustrerad.

    • Vittnesmålen talar om skinnhuven (finns i de länkar jag gjort). Eftersom du inte har något som helst bevis för din teori så finner jag den osannolik.