Puckad kampanj från radiokanal

Radiokanalen RixFM har genom en puckad reklamkampanj lyckats få en del uppmärksamhet i media. Väl så bra, eller kanske till och med bättre än betald reklam. Att man lyckats reta upp grannar och hetsa folk mot varandra, skapa osämja mellan grannar och fått folk att hota varandra väger förmodligen lätt i radioföretagets kalkyl.

Att företaget bett om ursäkt på sin hemsida förändrar ingenting. Det är cyniskt och hänsynslöst att göra den typ av reklamkampanj man kört med. Handskrivna meddelanden som stoppats ner i brevlådor med hälsning från grannen är som gjort för att skapa problem.

RixFM ingår i Stenbeckägda MTG.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Advertisements
  • Hehe, Rix-fm’s reklame kan nesten sammenlignes med George Orwelles dramatiske radioteater fra 1938, ”War of the worlds” da det skapte panikk i USA.

    Mvh Norbagge’n 😉