Julian Assange utlämnas till Sverige

Del 32 av 33 i serien Assangeaffären

Assangeaffären

Brittisk domstol har idag beslutat att Julian Assange ska utlämnas till Sverige för att här höras om brott. Beslutet i Storbritannien betyder inte att Julian Assange är skyldig till brott och han kan efter förhör i Sverige mycket väl släppas. Han är misstänkt för våldtäkt mot två kvinnor och hela affären har omgärdats av en mängd märkliga turer. Det är dock bra om denna affär någon gång kommer till sin slutpunkt och så kanske nu kan bli fallet. Wikileaksgrundaren Assange kommer att överklaga utlämningsbeslutet så det återstår väl ännu några turer och en viss tid.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Series Navigation<< Utlämnas Assange till Sverige?Jag vet inte om någon förtjänar PR-stöd >>
Advertisements

One Reply to “Julian Assange utlämnas till Sverige”

Kommentarer inaktiverade.